Monday, April 3, 2017

Så fik de også pas

I dag har dyrene fået deres EU pas og rabiesvacciner m.fl.

For 2 dage siden opsagde vi huset, så nu er det lidt mere virkeligt..

Tankerne flyver og ind imellem er man nok lidt for spontan. 
Campingvogn var nok lidt for stor en mundfuld....den var SÅ fin, men ikke synet og mekanikeren kom aldrig forbi som lovet, for at give en pris på syn. 

Vores gode gamle Picasso var gået død :-( - fjedre foran knækket, nye støddæmpere og ny tandrem skulle der til, iflg. den mekaniker, der købte den. Han tog også lige et hurtigt kig på campingvognen, men ville helst ikke fikse noget før sommer og heller ingen priser derfra. 
Var hos de fornemme sælgere af campingvogne i byen-jo, jo, man kan godt tage 1000 kr. for at kigge på en lygte.
Men hvad koster det at få den synet ???!!!!!
Campingvogn er så solgt i dag.

Købte en stor Kia bil, da den jo kunne trække campingvognen- den startede med en dyr værkstedsregning dagen efter. :-( Den starter jo så nu, men køre slet ikke som vores elskede Picasso.

Så er vi jo ved at rydde huset og ja, man har meget lort og folk vil gerne have ting leveret i øst og vest, men helst ikke betale noget for noget. 
Er helt rundtosset af at måle på møbler og svare på de mærkeligste spørgsmål, så flere ting er nu sat op til gratis afhentning.

Nu vakler vi så stadig imellem at køre til Spanien eller tilbage til flyveren.

Har stillet en million spørgsmål om afmelding af bil, hvis man køre derned- sender man bare pladerne til DK, men tingene er ikke altid simple....eller måske er de, men man kan få refunderet afgifter, kræver så syn af bilen, vurdering af Skat og jeg skal komme efter dig, men vi snakker jo bil under 10 kkr. her, så det andet lyder dyrt. 
Har ikke snakket med Skat endnu mht. om man ikke bare kunne sende pladerne retur til DK.

Flyver er hurtigt, men hvem kan transportere os og dyrene til lufthavnen, hvad koster en Taxi evt. og så skal man leje en bil i den anden ende.

Så er der mæglerne i Spanien- en af dem svarede sørme på min e-mail, hvilket ellers ikke er kotyme dernede, men man skal helst vente til man er dernede, før man kan gøre noget konkret, så som at underskrive lejekontrakt osv.

Så er der også NIE nummer osv., der skal styr på, men har fundet folk, der kan hjælpe der. 

Knokler stadig derudaf med spansundervisningen på app`en Duolingo, men sætninger som: "De drikker mælk", hjælper nok ikke på politistation, rådhus og escuela. :-p
Men det kommer nok mere, når vi bliver kastet ud i det. :-)




No comments:

Post a Comment