Monday, November 13, 2017

Dyrene

Papegøjerne:
Mange spørg til gøjerne- de har det godt. :-)

De er meget ude om dagen endnu og er så ude at flyve om aftenen.
Tjalfe lære stadig en masse nyt, som at opdrage på hundene, hvalpenes navne, hola, gå ud og vask dig om munden Jac :-p osv.
Google er stadig sit gamle selv, hvor man kan nøjes med hej, hej Google og kuk kuk og råbe lidt højt, når der køre et tv i baggrunden eller vi skal spise.

Hvalpene:
Al snakkede om, at han ønskede en chihuahua og så så pludselig et kuld hvalpe 3 gader herfra- chihuahua blanding- et ups kuld og ejeren var en skotsk dame.
Hun ville beholde en selv, men lige den Al faldt for og når man fik nusset lidt, så kunne vi jo ligeså godt tage 2- så havde de hinanden også, så jeg valgte min Mio.

Hvalpe er ikke til at få afsat hernede, så de kostede ikke noget.
En dyreorganisation skulle så hente et par hvalpe også, men ejer kunne ikke huske, hvem jeg havde valgt, så vi endte med at hente dem et par uger før tid- heldigvis havde morhund en hvalp tilbage.

Baby har taget godt imod dem og leget mor for dem. Biva har været meget irriteret på dem, men er tøet op efterhånden nu, de er blevet større og leger også lidt med dem ind imellem.
De er blevet vaccineret fuldt ud og det er et langt program hernede, men er endelig færdige og Mio er lige blevet kastreret også, selvom hn er meget ung endnu, men Baby kom i løb og han var mere en klar, såhh, ingen grund til at udsætte det.
Den lille bandit er også begyndt at lette ben- det gjorde Bobby jo aldrig.
De 2 hvalpe bruger hinanden meget, så dejligt at have 2 sammen.

De har besøgt deres mor et par gange og leget med hende og de andre hunde der også. :-)

Kattene:
Venter pt. på svar tilbage fra et sted de samler ind og hjælper vilde katte, så vi kan få fikset alle kattene her- har stadig 5 killinger inde- nu 12 uger gamle.
Fandt 2 andre killinger også- de er begge flyttet hjem til en engelsk dame. Mormis har savnet dem lidt, men har stadig de 4 killinger fra forrige kuld- de er begyndt at få man heroppe og komme tættere på, så vi nemmere kan få fat i dem, når de skal neutraliseres.
Sidste headcount er stadig omkring 15 katte og så har vi selvfølgelig også Belanna.





No comments:

Post a Comment