Monday, August 7, 2017

Der skal handles ind....


...men hvor fanden ligger butikkerne ???

Vi vidste jo at Aldi, Lidl og Dia m.m. kunne findes i Coin og Mercadona m.m. i Alhaurin El Grande.

Køre så herfra uden gps og siden vi bor lidt uden for byen og er ankommet i nattens mulm og mørke, har vi ikke meget sense of direction.
Vejen deler sig i 3- vi fortsætter lige ud. Dohh, big mistake der- parkerede biler spærre for den ellers i forvejen smalle vej og herover er der gerne dybe cemnent grøfter på begge sider af vejene ( tænker til, når regnen virkelig kommer ), så lille fejl og man lander i et 50-60 cm. dybt hul. 
Lejebilen er jo pænt stor, så prøver at bakke ud af kniben- heller ikke helt let, da vi kørte ned af pæn stejl bakke.
Lander foran en gate, som så pludselig åbnes- en anden udlænding, der ikke har været i landet så længe, lader os komme ind og vende i hans kæmpe gårdsplads og prøver samtidig at forklare hvordan vi kommer til Coin. 

Finder rette vej, men der er vejarbejde, så lidt kø.
Rammer næsten byen, da Al får øje på en Aldi, så ind til højre med os.

På græsset foran Aldi står et æsel- bjerge kan ses alle steder, men ellers ligner Aldi næsten Aldi, som vi kender det. 
Vi får handlet ind og her kan forskellene godt ses, da alle varer jo er betegnet med spanske mærkater. 
Man kan sagtens få rugbrød hernede, men leverpostej, rullepølse og den slags findes ikke. 

Cigaretter skal man i specielle butikker efter også.
Første forsøg var på en tankstation om aftenen- endte med at købe cigarer :-o - fik penge tilbage og hjælp til at købe cigaretter i deres automat.

Kørte en tur rindt i Alhaurin El Grande, men helt ny verden der- MEGET smalle gader ift. DK og folk parkerer bare på kryds og tværs og alle steder og vil man gerne ud og kigge på et eller andet er det bare ærgerligt, for ingen steder at parkere- den del er vi dog blevet bedre til nu. 

Erwin tog os dagen efter på 1 times rundtur til Alhaurin El Grande og Coin og viste os diverse butikker, dyrehandlere, center i Coin osv.
Forbavsende nok så hænger nogen ting alligevel ved på sådan en tur, så kunne efterfølgende finde det igen- startende med butikker i Coin pga. nemmere parkering.













No comments:

Post a Comment