Wednesday, January 16, 2019

Buttons og Buddy

Buttons fik et nyt hjem. 
Åhh, hvor jeg græd - man bliver altså knyttet og han er bare det sødeste lille væsen. <3
Tracey har været så sød til at opdatere- han er blevet bedste venner med hunden, har hilst på naboens kat, men husets gamle hunkat er ikke helt tøet op endnu. 
Han spiser fint og ser ud til at tage fint på også. :-)




Dagen efter fandt Florence ( hende vi har Mindy og Mio fra ) fundet en hund- tynd og sulten og fulgt efter hende på gåtur.
Den blev fremlyst i alle lokale grupper, men ingen meldte sig som ejer.
Skulle jo tjekkes for chip og det vil en dame lige komme og gøre, men hun kom aldrig, så jeg kørte ham til dyrlægen, hvor der som forventet ikke var nogen chip.
Hun kiggede ham i ørerne og så nogen små huller, der ligner lidt mygstik eller bid fra anden hund eller lignende.
Hun ville så tjekke ham for leishmania, så sagde at det måtte hun jo så hellere, selvom det kostede os lidt. Hun ville ringe dagen efter med resultaterne.

Prøvede samtidig at finde hjælp til at få ham videreformidlet, men fandt hurtigt ud af, at det kunne vi ikke.
Han var så bange for, at vi skulle forlade ham eller smide ham ud af porten.
Bange for at komme ind i bilen også og løber også, så snart han ser en hundesnor, halsbånd eller sele- kunne slet ikke finde ud af at gå med snor ind til dyrlægen.
Han er stadig bange for bilen og selen, men har fået lov at gå lidt rundt med sele og været på et par køreture- scenariet er jo desværre nok, at nogen har evt. givet ham snor på og kørt ham væk. So heartbreaking... :-(

På dag 2 var han faldet meget ned og sov igennem hele natten og meget af dagen.

Også her dyrlægen ringede hen af aftenen og meddelte, at han ganske rigtigt var testet positiv for leish, så afsted igen og starte behandlingen, der består af 2 piller hver dag og 1 indsprøjtning hver dag i 30 dage- fik et chrashkursus og vi giver ham så indsprøjtningen hver aften.

Har fulgt med på sider med rescuedogs og set, at man godt kan behandle sig helt ud af Leishmania og hans lever og nyrer, så fine ud, så håber på det bedste.
Han er enormt behagesyg og SÅ sød ved de andre hunde.

Det går bedre med at gå i snoren, så han skal nok bleve mere tryg med tiden- var med i byen i dag for at få ham lidt socialiseret.

Kattene her kan IKKE lide ham, men det skal nok komme med tiden- ting tager den tid det tager og han er jo stor ift. hvad de er vant til.

Well, det var vidst det for nu- will keep you posted.



No comments:

Post a Comment