Tuesday, January 15, 2019

Mismo lugar


Jac var på skoletur i Malaga i går- endnu et museum krydset af listen der.


Vi afleverer ham ca 400 meter fra skolen ved byens teaterbygning, når de skal på tur.
Er så typisk afhentet på skolen igen, men på sedlen stod, der denne gang mismo lugar ( samme sted ), så ventede troligt ved teatret- han havde sagt at bussen måske kunne være lidt forsinket.

Well, studsede så over, at ingen andre forældre var der lidt efter kl. 14- jeg traskede op på skolen og Al blev ved teatret- skolegården var helt tom, så tilbage og se om bus var kommet i mellemtiden.
Stadig ikke, så tilbage på skolen- måtte jo lige ind og tjekke med kontoret så.
Kl. var nu ca 14.15 - 16 stykker.

Inde foran kontoret sad så en meget ked lille Jac. :-(
Gik videre ind på kontoret og mødte sekretæren, der stod med papirer med vores info på, men åbenbart forkerte telefonnumre- de sagde de havde prøvet Sidsel, men det har de så ikke og de havde åbenbart kun vores gamle nummer, selvom jeg har skrevet det nye ned og givet Jac med- skrev så ned igen.

Var ked, fordi Jac var ked og prøvede at forklare sekretæren, at vi havde ventet ved teatret og deres nota sagde mismo lugar / same place og tror nok hun fangede det- hun hentede så inspektøren, ( som ikke kan mere end 2 ord på engelsk ) og hun kom med en lang smøre på spansk- som jeg forstod det, så var mismo lugar selvfølgelig det sædvanlige sted- altså = skolen.

Tænkte jeg nok havde misforstået igen- jo ikke første gang det er sket og havde ikke lige tjekket med Sidsel denne gang, for ret sikker på, at jeg endelig havde forstået noget rigtigt.
Jac var også lettere bebrejdende: Du skal ALTID tjekke med Sidsel- well.

Hjem og tjekke med Sidsel- og jeg har forstået det hele rigtigt- der stod at de skulle afhentes samme sted- altså teatret, så skolen har klokket i det og de andre forældre må jo tale lidt mere indbyrdes eller have fået anden info...ved det ikke.

Well, fremover henter vi ham på skolen efter ture eller deler os op til begge steder. Just in case...

No comments:

Post a Comment